Evenemang

I första hand fredagar 15/12, 16:00

3-RÄTTERS JULMIDDAG HOS OSS FR OM 1/12!

495 kr

JUL I SUNDBYHOLMS GÄSTHAMN! Förrätt: Tre sorters hemlagad sill med potatis, gravad lax med hovmästarsås, ägghalva med räkröra, julskinka, spisbröd, kavring med smör och ost. Huvudrätt: Alt 1: Oxfilé med potatisgratäng, baconlindad haricot verts, härlig sås och semitorkade tomater Alt 2: Hamnens julinspirerade  fiskgryta, toppad med handskalade räkor, musslor och saffransaioli Dessert: Alt 1: Hamnens chokladsurpris Alt 2: Julig glassmeny 495:-/p *Erbjuds från v 48 *I första hand fredagar från kl 16.... *Är ni ett större sällskap? Då kan vi även erbjuda en annan dag i veckan onsdag-söndag. Kontakta oss <3 Endast förbokning: Boka@sundbyholmsgasthamn.se

onsdag 27/12, 12:00

Förboka 3-rätters Nyårskasse senast den 27/12 kl 12

425 kr

Vi återkommer med förra årets succé Lyxa till nyårsafton med vårt "nyårspaket". En trerätters meny som du hämtar hos oss, färdigställer och lägger upp i lugn och ro hemma. Naturligtvis skickar vi med en manual som du lätt kan följa. Du kan mysa med dina nära och kära istället för att stå i köket . 445:-/p Förrätt: Skagenröra på vår hamnbakade kavring. Vinförslag: Champagne André Clouet, Grand Reserva Nr:7686 Varmrätt: Oxfilé serveras med potatiskaka och pepparsås Vinförslag: Barolo, Piccole Vigne, 2018 Nr: 53008 Dessert: En moussig Chokladsuprise Vinförslag: En stiltypisk Madeira som göra sig bra till chokladmoussen. Nr:7882 Nattvickning: Bromma charks kok-korv med bröd Dryck: En kall pilsner valfritt märke Boka på: boka@sundbyholmsgasthamn.se Boka nyårskasse senast den 27/12 kl 12

Söndag 18/8, 15:00

Förfest på Bryggan inför Diggiloo i Slottsparken!

DIGGILOO kommer tillbaka även i sommar 2024 till vår glädje. Vi har öppet för dig som vill komma och hänga med oss innan showen startar. Insläpp kl 16 Showen börjar kl 18 Boka bord på boka@sundbyholmsgasthamn.se

EnglishGermanSwedish